Leuk dat je ons hebt gevonden!

Wij zijn Carnavalsvereniging Veni Vidi Vici uit Oeteldonk. Opgericht op 11 november 2000 door een aantal enthousiaste muziekliefhebbers én carnavalsvierders, met als doel om samen al musicerend carnaval in ons eigen Oeteldonk te vieren. Begonnen met 11 muzikanten (hoe toepasselijk) groeide het ledental gestaag. Met die ledengroei kwam ook de groei in de muziek. Vanaf 2002 vaste deelnemer aan het Kwekfestijn en niet geheel onverdienstelijk. Meer lezen over onze deelname aan het Kwekfestijn? Lees het allemaal in de Oetelpedia.

Veni Vidi Vici is uitgegroeid tot een clubke dat meedraait in het Oeteldonkse carnavalsgebeuren en garant staat voor een degelijk stukske muziek met een varierend repertoire.

VVV braai

 

Oeteldonkse klanken

Ons seizoen loopt van september tot eind maart waarin we diverse mooie evenementen bezoeken en zelf evenementen (mede) organiseren waaronder het Grand Gala Du Mert tijdens Elluf-Elluf en ons eigen Veni Vidi Vici FEESSIE!.

 

MUZIEK OOK OP CD en SPOTIFY

FEESSIE 1, 2 EN 3

We hebben drie cd's met Oeteldonksche muziek uitgebracht en tevens zijn we te vinden op Spotify (check de playlist door te klikken op de Spotify button)

spotify

Voor informatie, stuur een bericht via CONTACT.